marmabehandling akupressurbehandling för pranaVäck livslusten med akupressurbehandling för Prana – livsenergin.

Akupressurbehandling för Prana är den behandling som vi använder då livslusten och glädjen slocknat. Utan livsenergi blir vårt liv tomt och meninglöst. Med speciell olja behandlas Prana-relaterade energipunkter på huvud, händer och fötter. Klienten ligger på behandlingsbädden under täcke och med kläderna på (utom strumporna). I behandlingen används sesamaolja och eterisk aromaolja som är lämplig för Prana.

Den som driver sig för hårt utan att unna sig perioder för att få frid i eller från tankeverksamheten råkar för eller senare ut för att tillvaron börjar gunga. Ayurvedas förklaring är att livskraften, Prana, gått förlorad. Utan Prana tappar vi i tur och ordning: livsglädje, stabilitet och tillit.

Akupressur är en urgammal behandlingsform som utvecklats i det antika Indien. Det är kunskapen om hur man kan påverka kroppens vävnader, organ och sinnet genom att behandla specifika punkter på huden, så kallade marmapunkter. Så än idag, använder vi den akupressur som är samma typ av behandling som ayurvediska läkare i Indien förespråkat i tusentals år.

Det finns ytterligare akupressurformer för andra typer av besvär.

(Kunskapen om marmasystemet är även grunden för den kinesiska akupunkturbehandlingen).

Efter behandlingen bjuds du alltid på ayurvediskt ört-te.

Läs mer om marmasystemet!

Akupressur-behandling för Prana.

Tid: 90 minuter. Pris: 900 kr.

OBS! Ingen kontantbetalning. Betalning med bankkort eller swish.

Boka tid

 

 

© AyurVeda Livsbalans AB 2021

DELA
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail