24-25 februari klockan 09.00 – 16.00

Anmälan senast 10 februari.

KURSINNEHÅLL – STEG 1

Vata, Pitta, Kapha

Grundlig genomgång hur du känner igen dess funktioner i olika sammanhang. Kännetecken på olika personers tillstånd av balans respektive obalans.

Var sak har sin tid

Hur du kan känna igen och utnyttja dygnstider och årstider, sätta dem i relation till Vata, Pitta, Kapha, för att på bästa sätt spara energi, må bättre och leva i harmoni med naturen.

Ätandets konst

Måltidsmedvetande, hunger- och mättnadssignaler samt tips för att kunna njuta mer av mat och dryck utan att det skapar överflödskilon och slaggprodukter.

Egenvårdsråd

Enkla, naturliga åtgärder för att förebygga respektive rätta till vanligt förekommande obalanser i t ex mage/tarm, leder/muskler, urinvägar, luftvägar och hud.

Meditativa andningsövningar ingår.

KURSKOSTNAD

2150 kronor. Anmälningsavgiften är 200 kr och när du betalat in det är du garanterad en plats på kursen. 

Resterande belopp, 1950 kr faktureras ca en vecka innan kursstart. Det ingår ört-teér, mellanmål och provsmakning av örttillskott. Allt detta för att få kursdagar som innehåller en helhet.

OBS! Anmälan är bindande. Drar du tillbaks din anmälan i sista stund betalas inte  anmälningsavgiften tillbaks. Resten återbetalas.

SÅ HÄR ANMÄLER DU DIG

Du anmäler dig på telefon 070-236 33 96 eller via mejl till info@ayurvedalivsbalans.se.

Du kan:

  • swisha anmälningsavgiften = 200 kr till 070-236 33 96 eller
  • betala via bankgiro 650-2199.
  • eller kom in och betala i butiken.

Vi skickar en bekräftelse till dig så snart vi tagit emot din betalning. OBS! Kom ihåg att skriva ditt namn och vilken kurs det gäller.

För mer info kontakta oss på telefon: 070-236 33 96

KURSLEDARE

Bild av egenvårdskursens kursledare Pia JonnaPia Jonna Ludvigsson – certifierad lärare för Egenvårdskurserna Steg 1-3 samt dipl. ayurvedisk hälsovägledare och terapeut på AyurVeda Livsbalans AB i Karlstad.

Utbildningen går via Ayurvedaskolan Human Health (tidigare Markarydskolan). Grundkursen omfattar Steg 1-3 och ger dig grunderna i Ayurveda och på vilket sätt du själv kan påverka och skapa din egen hälsa med hjälp av Ayurveda. Du kan sedan välja om du vill fortsätta utbildningen upp till och med Steg 10, för att bli diplomerad ayurvedisk hälsovägledare.

Välkommen till innehållsrika dagar där du fördjupar dina kunskaper om Ayurveda OCH dig själv!

AyurVeda Livsbalans AB

Tfn: 070-2363396. E-post: info@ayurvedalivsbalans.se

© AyurVeda Livsbalans AB 2017

DELA
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail