Egenvårdskurs Steg3OBS! Steg 3 kommer inte att finnas i kursutbudet hos AyurVeda Livsbalans AB under 2018. I stället erbjuds två temadagar, heldag, i egen regi. Mer om det finns snart att läsa under aktiviteter på hemsidans startsida.

För den som vill gå Steg 1-2 hos AyurVeda Livsbalans AB och som sedan vill fortsätta med Steg 3 kommer vi att länka till de ställen som erbjuder fortsättningskurser.

Utbildningen Steg 1-3 går via Ayurvedaskolan Human Health (tidigare Markarydskolan). Grundkursen omfattar Steg 1-3 och ger dig grunderna i Ayurveda och på vilket sätt du själv kan påverka och skapa din egen hälsa med hjälp av Ayurveda. Du kan sedan välja om du vill fortsätta utbildningen upp till och med Steg 10, för att bli diplomerad ayurvedisk hälsovägledare.

KURSINNEHÅLL – STEG 3

I Steg 3 av den ayurvediska grundkursen för egenvård går vi vidare med kunskaperna från Steg 1 och Steg 2 och fördjupar oss bland annat i följande ämnen:

Vad innebär det att vara frisk?

Vi utvecklar, med grund i ayurveda, definitionen av en frisk person med hänsyn både till fysisk, mental, känslomässig och andlig aspekt.

Subdoshor – fördjupning

Du får successivt nycklar som öppnar fler dörrar till Vata, Pitta, Kaphas underavdelningar (subdoshor) och dess specifika områden och funktioner i kroppen.

Pulsavläsning – fördjupning

Du lär dig även att avläsa subdoshorna i din egen puls.

Ljudterapi

Du får uppleva ljudvibrationers helande kraft för olika områden inombords.

KURSKOSTNAD

2150 kronor

 

Tfn: 070-236 33 96. E-post: info@ayurvedalivsbalans.se

 © AyurVeda Livsbalans AB 2018

 

DELA
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail