ayurvedisk hälsorådgivning pulsavläsning
Ayurvedisk hälsokonsultation har som syfte
att visa på din egen äkta natur.
Hälsokonsultationerna hos mig är främst ett samtal mellan mig som terapeut och dig som klient. Och samtalet mellan oss handlar om livet, att förlänga livslängd och livskvalité.

I en hälsokonsultation tar jag reda på din blandning av Vata, Pitta & Kapha, så som den är i den fas av livet där du befinner dig just nu. Du svarar på frågor om din livsstil och dina matvanor m.m. Även pulsavläsning, undersökning av tungan, naglarna, ögonen samt dosha-test ingår. Fokus ligger på att det sättet du lever ditt liv måste vara i harmoni med din mage, ditt sinne och din kropps behov. Läs mer om Vata, Pitta, Kapha.

När jag sedan sammanställer all den information som jag fått fram, din fördelning mellan Vata, Pitta, Kapha, får du personliga råd vad just DU behöver följa för att vara i balans.

Lär känna dig själv!

Att komma till rätta med problem och obalanser innebär att varje människa måste lära känna sig själv. Det är lätt att tappa bort sig själv i ett samhälle där det viktigaste är att inte sticka ut. Och många av våra vanor och ovanor är grundade när vi var små, och då är det lätt att ta dem för givna.

Förebyggande hälso- och sjukvård.

Ayurveda fungerar bäst som förebyggande hälso- och sjukvård för att rätta till obalanser innan de leder till sjukdom. Men är du redan sjuk så finns det ändå anledning att göra en hälsokonsultation. För när kroppen får det den behöver, och framförallt slipper det som stör, då börjar allt samverka för att återskapa perfekt hälsa.

Det är därför som jag alltid poängterar att det är så viktigt att lära känna sig själv för att kunna göra det bästa valen i varje enskild situation. Och när du väl landat i att du får vara individuell och att du får vara precis den du innerst inne är, då börjar läkningen.

Exempel på vad jag hjälpt/hjälper människor med: 

I det flera tusen år gamla sjuk- och hälsovårdssystemet Ayurveda finns mängder med naturliga råd och “enkla” tips att ta tillvara.

Väldigt ofta söker människor hjälp för mage/tarmbesvär som IBS, förstoppning, diarré eller andra typer av magbesvär som oftast funnits med under lång tid.

Men jag har även hjälpt många med utbrändhet/utmattningsdepressioner.  Och när kroppen och sinnet hamnat i obalans så uppstår väldigt ofta sömnproblem och huvudvärk, och det måste alltid behandlas så att kroppen får ro till läkning.

Hudproblem är också ett vanligt förekommande problem och som jag hjälpt många med genom Ayurveda.

Även besvär med urinvägar/njurar, leder, luftvägar, PMS/mens/klimakteriet.

Men även den själsliga delen är väldigt viktig att ta hänsyn till. Så samtal och möten med mig handlar mycket om det. Det är när du är redo att släppa gamla mönster och beteenden som läkningen kan börja.

Du är varmt välkommen att boka en tid.

Ayurvedisk hälsokonsultation: 90 min. Pris 895 kr.  Uppföljning: 45 minuter. 

Du kan även boka tid för fortsatt coaching och peptalk när du känner ett behov av det. Tid: 60 minuter. Pris: 595 kr.

Vill du ha en coaching stund i samband med en behandling så behöver du boka in särskild tid för det.  

OBS! Ingen kontantbetalning. Betalning enbart med betalkort eller swish. 

Boka tid

Kram och kärlek
 
Pia Jonna Ludvigsson – dipl. Ayurvedisk hälsovägledare/terapeut på AyurVeda Livsbalans AB i Karlstad.
© AyurVeda Livsbalans AB 2021.
DELA
Facebooktwitterpinterestmail