Ayurvedisk hälsokonsultation har som syfte att visa på din egen äkta natur. 

ayurvedisk hälsorådgivning pulsavläsning

Hälsokonsultationerna hos mig är främst ett samtal mellan mig som terapeut och dig som klient och samtalet mellan oss handlar om livet, att förlänga livslängd och livskvalité.

I en hälsokonsultation tar jag reda på din blandning av Vata, Pitta & Kapha, så som den är i den fas av livet där du befinner dig just nu. Du svarar på frågor om din livsstil och dina matvanor m.m. Även pulsavläsning, undersökning av tungan, naglarna, ögonen samt dosha-test ingår. Fokus ligger på att det sättet du lever ditt liv måste vara i harmoni med din mage, ditt sinne och din kropps behov. Läs mer om Vata, Pitta, Kapha

Lär känna dig själv!

Att komma till rätta med problem och obalanser innebär att varje människa måste lära känna sig själv. Det är lätt att tappa bort sig själv i ett samhälle där det viktigaste är att inte sticka ut. Och många av våra vanor och ovanor är grundade när vi var små, och då är det lätt att ta dem för givna.

När vi vet hur proportionerna mellan Vata, Pitta, Kapha är hos dig följer personliga råd vad gäller mat, dryck och vilka rutiner som är lämpligast.

Förebyggande hälso- och sjukvård.

Ayurveda fungerar bäst som förebyggande hälso- och sjukvård för att rätta till obalanser innan de leder till sjukdom. Men är du redan sjuk så finns det ändå anledning att göra en hälsokonsultation. För när kroppen får det den behöver, och framförallt slipper det som stör, då börjar allt samverka för att återskapa perfekt hälsa.

Det är därför som jag alltid poängterar att det är så viktigt att lära känna dig själv för att kunna göra det bästa valen i varje enskild situation. Och när du väl landat i att du får vara individuell och att du får vara precis den du innerst inne är, då börjar läkningen.

Exempel på vad jag hjälpt/hjälper människor med: 

Mage/tarmbesvär (IBS, förstoppning, diarré m.m.) Sömnproblem, huvudvärk, utmattning/utbrändhet, hudbesvär, ledbesvär, PMS/mens/klimakteriebesvär, luftvägsbesvär m.m.

Du är varmt välkommen att boka en tid.

Ayurvedisk hälsokonsultation: 90 min. Pris 845 kr.   Uppföljning: 45 minuter. Pris: 400 kr.

Du kan även boka tid för fortsatt rådgivning och peptalk när du känner ett behov av det. Tid: 60 minuter. Pris: 550 kr.

Vill du ha rådgivning i samband med en behandling är priset 200 kr /30 min.

OBS! Ingen kontantbetalning från och med 2020. Betalning sker då enbart med bankkort, swish eller faktura.

Boka tid

© AyurVeda Livsbalans AB 2020

 

Pia Jonna Ludvigsson – Hälsovägledare/terapeut på AyurVeda Livsbalans AB i Karlstad. För min egen del har ayurveda gjort/gör underverk för min kropp och mitt sinne.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELA
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail