Ayurvedisk hälsorådgivning har som syfte att visa på din egen äkta natur. 

ayurvedisk hälsorådgivning pulsavläsningI en hälsorådgivning tar jag reda på din blandning av Vata, Pitta & Kapha, så som den är i den fas av livet där du befinner dig just nu. Vi går tillsammans genom ett frågeformulär om din livsstil och dina matvanor m.m. Även pulsavläsning, undersökning av tungan, naglarna, ögonen samt dosha-test ingår. Fokus ligger på att det sättet du lever ditt liv måste vara i harmoni med din mage, ditt sinne och din kropps behov. Läs mer om Vata, Pitta, Kapha

Lär känna dig själv!

Att komma till rätta med problem och obalanser innebär att varje människa måste lära känna sig själv. Det är lätt att tappa bort sig själv i ett samhälle där det viktigaste är att inte sticka ut. Och många av våra vanor och ovanor är grundade när vi var små, och då är det lätt att ta dem för givna.

När vi vet hur proportionerna mellan Vata, Pitta, Kapha är hos dig följer personliga råd vad gäller mat, dryck och vilka rutiner som är lämpligast.

Förebyggande hälso- och sjukvård.

Ayurveda fungerar bäst som förebyggande hälso- och sjukvård för att rätta till obalanser innan de leder till sjukdom. Men är du redan sjuk så finns det ändå anledning att göra en hälsorådgivning. För när kroppen får det den behöver, och framförallt slipper det som stör, då börjar allt samverka för att återskapa perfekt hälsa.

Det är därför som jag alltid poängterar att det är så viktigt att lära känna dig själv för att kunna göra det bästa valen i varje enskild situation. För när du väl landat i att du får vara individuell och att du får vara precis den du innerst inne är då börjar läkningen.

Exempel på vad jag hjälpt/hjälper människor med: 

Mage/tarmbesvär (IBS, förstoppning, diarré m.m.) Sömnproblem, huvudvärk, utmattning/utbrändhet, hudbesvär, ledbesvär, PMS/mens/klimakteriebesvär, luftvägsbesvär m.m.

Du är varmt välkommen att boka en tid för hälsorådgivning hos mig!

Ayurvedisk hälsorådgivning 90 min. Pris 750 kr.

Uppföljning (efter ca 5-6 veckor) 60 minuter. Pris: 400 kr.

Du kan efter det välja att komma tillbaks för att få hjälp och råd när du har behov av det.

Coaching: 30 minuter. Pris: 350 kr.

Coaching: 60 min. Pris: 550 kr.

Du kan även boka in tid för rådgivning i samband med behandling: Pris: 200 kr/ 30 minuter.

 

Boka tid

 

För min egen del har ayurveda gjort/gör underverk för min kropp och mitt sinne. / Pia Jonna

Pia Jonna Ludvigsson – Hälsorådgivare/terapeut

 

 

 

© AyurVeda Livsbalans AB 2018

DELA
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail