Abhyanga-bord

OBS! JUST NU GÅR DET INTE ATT BOKA DENNA BEHANDLING!

Abhyanga är den mest kända och vanligaste metoden för att rensa och rena den fysiska kroppen. Reningen går till så att oljan (ekologisk kallpressad sesamolja) tar sig in i kroppen genom porerna, och förs så småningom ut genom tarmsystemet. Ayurvediska skrifter lär ut att oljan mjukar upp och tar med sig ama (slagg, toxiner) på sin väg genom kroppen.

Att kombinera egen insmörjning, Abhyanga och svettning är en ama/toxin-rensande metod som fungerar. Dock gäller det att vara envis, det som samlats i kroppen under lång tid tar förstås också lång tid att städa bort. En enskild behandling är en underbar upplevelse, men för den renande effekten behövs flera. Då rekommenderar vi även kostrådgivning för maximal effekt.

Abhyanga är en mycket behaglig helkroppsmassage som görs med stora mängder varm olja.  Huvudet, ansiktet och kroppen masseras systematiskt med lugna, svepande rörelser och ett lätt tryck. Behandlingen är djupt avslappnande för kropp och sinne och stärker nervsystemet. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp.

Oljan, massagen och värmen renar kroppen från slaggprodukter. Svettning är en viktig del av renande terapier, därför avslutas följs Abhyanga-behandlingen med Swedana, ångtält. Det är en form av ångbastu för kroppen med en öppning för huvudet som inte ska vara med i värmen.  Som avslutning serveras ört- te. Som detox blir behandlingen mer effektiv om du äter lättsmält mat någon dag innan samt på behandlingsdagen.

OBS! Snälla, ha inga stylingprodukter i håret då du kommer till behandlingen!

OBS! Bra om du har oömma kläder att ta på efteråt eftersom du har mycket olja kvar på kroppen. Ta även med dig något att ha på huvudet efteråt eftersom det är viktigt att huvudet inte blir nedkylt efter behandlingen.

Efter behandlingen får du dricka en kopp ayurvediskt ört-te.

Abhyanga helkroppsmassage inkl. efterbehandling i ångtält.

Tid: ca: 2 timmar. 

Pris: 1495 kr.  

OBS! Ingen kontantbetalning längre hos oss. Betalning med bankkort, swish eller faktura.

Boka tid

 

 

OBS! För att du ska få ut mesta möjliga av behandlingen så bör du anpassa maten både för och efter denna behandling. Kontakta mig gärna innan du bokar så jag kan ge råd hur du ska gå tillväga. Kontakta mig på tfn: 070-2363396 eller via mejl: info@ayurvedalivsbalans.se / Pia Jonna 

© AyurVeda Livsbalans AB 2020

DELA
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail