Indisk huvudmassageIndisk huvud och ansiktsmassage är en behandling för huvud, nacke, rygg, skuldror och ansikte.

Cirkulationen till och från huvudet kan vara begränsat av spänningar i muskler och bindväv, vilket minskar flödet av vital näring (energi) och syre. Huvudvärk och migrän som orsakats av spänning och stress är inte ovanligt. Andra problem kan vara svaghet, nervositet och överaktivt tänkande. Indisk huvud och ansiktsmassage lösgör och förebygger blockeringar i kroppens olika cirkulationssystem samt stödjer avspänning och avslappning.

Behandlingen inleds med en speciell avslappningsmetod. 

Huvudet: Syftet är att öka tillförseln av vital näring och syre samt stödja utrensning av slaggprodukter. Förbättra cirkulationen i huvudet samt till och från huvudet. Lösa upp spänningar i muskler och vävnader. Reglera överskott av värme i huvudet. Hjälpa till att lösa upp huvudvärk och förebygga migrän. Stimulera hårväxt. Indisk huvud och ansiktsmassage kan förbättra syn, hörsel, lukt och smak. Reglera ett överaktivt tänkande och ge avslappning av sinnet. Balansera nervsystemet. Stimulera hela nervsystemet via vitala energipunkter s.k. marmapunkter.

Ansiktet: Syftet är att lösa upp spänningar i ansiktsmuskulaturen, öka cirkulationen och stödja avsöndringen av slaggprodukter. Indisk huvud och ansiktsmassage hjälper hudens ständiga återhämtnings-/föryngrings-process. Förebygger acne, rynkor och ökar skönheten.

OBS! Ta även med dig något att ha på huvudet efteråt eftersom det är viktigt att huvudet inte blir nedkylt efter behandlingen. Det är också bra om du INTE har stylingprodukter i håret då du kommer till behandlingen.

Pris: 650 kr. Ca 75 min.

Boka tid

 

 

© AyurVeda Livsbalans AB 2018

DELA
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail