Marmabehandling = ayurvedisk energibalansering.

OBS! Marmabehandling ska ej ges till gravida, före vecka 16.

Marmabehandling ska ej heller ges första dagen på menstruationen.

En marmabehandling brukar upplevas som behaglig, mjuk och samtidigt starkt berörande mentalt. Det är speciellt utvald marmaolja (aromaolja som tillverkas enligt urgamla metoder) som appliceras med lätt beröring på marmapunkterna, från hjässan till fötterna, på både fram- och baksida av kroppen, för att få igång energiflödet.

De flesta människor kommer till den här behandlingen för att de har ett behov av förändring. På något sätt har de tappat fotfästet i det liv de lever nu.

Under den här behandlingen kommer svaren från ditt djupare medvetande. Det kanske inte alltid är de svar som eller budskap som du vill ha. Hela livsresan är en fråga om utveckling. Det kan göra ont att växa men syftet med växande är att integrera den nya vishet som vi genom erfarenhet av livet skaffat oss.

Vi måste släppa det som vi inte längre behöver och det gäller allt. Den nya världen ligger framför oss som en möjlighet och den gamla ligger bakom oss som ett minne.

Det kan vara viktigt att inte prata för mycket efter behandlingen utan stanna kvar i det som händer i kroppen. Viktigt att lyssna på vad kropp och sinne ber om. Kanske är det bästa för dig, att efter behandlingen, bara vara i stillhet och i en stund för dig själv.

marmabehandling prana

OBS! För en djupare och mer bestående effekt av marmabehandlingen rek. tre behandlingar i tät följd eftersom effekten då blir mycket kraftfullare. Sedan kan du vänta en tid innan du eventuellt behöver “fylla på” med fler behandlingar.

OBS! Inga stylingprodukter i håret då du kommer till behandlingen! 

Efter behandlingen bjuder jag dig på en kopp ayurvediskt ört-te. 

VAD ÄR MARMAPUNKTER? Marmapunkter är specifika punkter under eller på huden som transporterar meddelanden till de inre organen. Receptorerna omvandlar dessa stimuli till nervimpulser som färdas genom livsenergins egna kanaler – meridianerna – via centrala nervsystemet till de inre organen. Det är dessa receptorer som kallas marmas. Det finns 107 marmapunkter (vitala energipunkter/områden) på kroppen. Det är inåtledande nervändar som leder impulser från kroppens periferi till centrala nervsystemet t ex från sinnesorganen till hjärnan. Marmabehandling stimulerar dessa ingångar och receptorer, vilka genomgår förändring (depolarisering) och startar en aktivitet som ett resultat av marmapunktsstimuleringen.

Marmabehandling = ayurvedisk energibalansering.

Tid: 90 min. 

Pris: 900 kr. 

OBS! Ingen kontantbetalning. Betalning enbart med betalkort eller swish. 

Boka tid

 

 

© AyurVeda Livsbalans AB 2021

DELA
Facebooktwitterpinterestmail