Marmabehandling = ayurvedisk energibalansering.

OBS! Marmabehandling ska ej ges till gravida, före vecka 16.

Marmabehandling ska ej heller ges första dagen på menstruationen.

En marmabehandling brukar alltid upplevas som mycket behaglig och mjuk och samtidigt starkt berörande mentalt. Den här behandlingen kan vara till stor hjälp just när du känner att du behöver få mental balans i ditt liv. Jag har upplevt många som “lyfter” och upplever lätthet i kropp och sinne efter den här unika behandlingen.

Det är speciellt utvald marmaolja som appliceras med lätt beröring på marmapunkterna, från hjässan till fötterna, på både fram- och baksida av kroppen, för att få igång energiflödet.

Det kan vara viktigt att inte prata för mycket efter behandlingen utan stanna kvar i det som händer i kroppen. Viktigt också att lyssna på vad kropp och sinne ber om. Kanske är det bästa för dig, att efter behandlingen, bara vara i stillhet och i en stund för dig själv.

marmabehandling prana

OBS! För en djupare och mer bestående effekt av marmabehandlingen rek. tre behandlingar i tät följd eftersom effekten då blir mycket kraftfullare. Sedan kan du vänta en tid innan du eventuellt behöver “fylla på” med fler behandlingar.

Du bjuds alltid på ayurvediskt ört-te efter behandlingen.

VAD ÄR MARMAPUNKTER? Marmapunkter är specifika punkter under eller på huden som transporterar meddelanden till de inre organen. Receptorerna omvandlar dessa stimuli till nervimpulser som färdas genom livsenergins egna kanaler – meridianerna – via centrala nervsystemet till de inre organen. Det är dessa receptorer som kallas marmas. Det finns 107 marmapunkter (vitala energipunkter/områden) på kroppen. Det är inåtledande nervändar som leder impulser från kroppens periferi till centrala nervsystemet t ex från sinnesorganen till hjärnan. Marmabehandling stimulerar dessa ingångar och receptorer, vilka genomgår förändring (depolarisering) och startar en aktivitet som ett resultat av marmapunktsstimuleringen.

Marmabehandling = ayurvedisk energibalansering.

Tid: 1 tim 45 min.

Pris: 845 kr.

Boka tid

 

 

© AyurVeda Livsbalans AB 2019

DELA
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail