Värmen kom av sig och det kanske finns en mening med det. Alla blommor och träd slog ju ut med en väldigt kraft när det blev så varmt så snabbt.
Och nästintill omöjligt att hinna med att njuta av allt.
 
Lite orolig är jag dock för att de blommor som slagit ut på blåbärsriset inte klarade av frost och snö som överrumlade all grönska och blomning. Hoppas, hoppas att de klarat sig så vi kan plocka blåbär i sommar. Att fylla frysen med dessa blå underverk är en lyx.
 
Men just precis nu så tänker jag fortsätta att njuta av den tid som är nu.
Jag vill njuta av varje stund med fågelkvitter, blommor och alla dofter.
Känna att jag lever här och nu.
 
Också känna att jag kan göra stor nytta för människor som kommer till mig och ayurveda.
Njuta av att fler och fler blir friskare i sina kroppar och själar. Att vi alla till sist kan ta bort alla rädslor, gamla invanda mönster och allt gammalt skräp som ätit sig fast inom oss.
Allt det där som vi inte längre behöver.
 
Att ta sig tid och att våga möta sig själv och sitt innersta, det behövs för att kunna utvecklas till en hel människa.
Inte vara rädd för att andra ska tycka man är konstig för att man går sin egen väg. Inte behöva stå tillbaks för att det kanske inte passar sig osv.
 
Det är ofta så mycket som de flesta av oss går omkring och bär på. För någon annans skull. Bär på våra axlar sådant som inte ens är vårt eget. Skuld och skam biter sig fast och förstör.
Men det behöver inte förbli på det sättet för vi kan bli befriade men bara om vi själva vill. Men ingen annan kan göra jobbet åt oss. Det måste vi själva göra.
Så känner du att du inte får tillåtelse att vara den du var ämnad att bli… Stanna då upp och se vad eller vem som hindrar dig.
Ta tag i det.
Om du inte orkar själv, inte har någon som stöttar dig så våga be om hjälp.
Kom i håg… Du är aldrig ensam!
 
Kärlek & kram ❤️?❤️
Pia Jonna
 
www.ayurvedalivsbalans.se
DELA
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail