Jag vill njuta av varje stund med fågelkvitter, blommor, gnistrande sjöar och alla dofter som kommer mer och mer nu.
Känna att jag lever här och nu. Ta vara på livet även om jobbsituationen är minst sagt märklig just nu. Men jag vet och är uppriktigt övertygad om att det kommer att bli bra ändå till slut. Allt blir som det ska bli…
Och nu kan fler ta sig tid och våga möta sig själv och sitt innersta. Allt det där som behövs för att kunna utvecklas till en hel människa.
I stillheten finner vi svaren. Tänk på att när du är ensam med dig själv får du svaren om du lyssnar väldigt noga. Är du ovan vid att lyssna på din kropp och själ har du förmodligen många gånger kört över dig själv. Kanske för att du varit rädd för vad andra ska tycka om du går din egen väg.
Det finns ofta så mycket obearbetat som vi går omkring och bär på. Oftast gör vi det för någon annans skull. Bär på våra axlar sådant som inte ens är vårt eget. Skuld och skam biter sig fast och förstör.
Men det behöver inte förbli på det sättet för vi kan bli befriade från den inre tyngden. Dock är det så att befriade kan vi bara bli om vi själva vill. Ingen annan kan göra jobbet åt oss. Det måste vi själva göra. Och det är en enormt skön känsla när det gamla som inte längre behövs lämnar kropp och själ. Det är då som vi får ett flow i livet.
Så om du känner att du inte får tillåtelse att vara den du var ämnad att bli… Stanna då upp och se vad eller vem som hindrar dig.
Ta tag i det. Nu. För det kommer ingen bättre tid. Och våga sträck ut en hand och be om vägledning om det känns svårt att börja nysta i själen. Så att du orkar och kan fortsätta på den väg som är den rätta för dig. Och minns att du har svaren där inom dig själv. Du vet vad som är rätt för just Dig. Och när du ber om hjälp känn efter så att det känns rätt både i magkänslan och i hjärtat. Lita på din egen känsla. Det är så lätt att bli vilseledd.
Och kom i håg… Du är aldrig ensam! 
 
Kärlek & kram ❤️ Pia Jonna
 www.ayurvedalivsbalans.se
DELA
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail