AYURVEDA GRUNDKURS EGENVÅRD.  1 plats kvar! 

Datum: 7-8 mars.
Tid: Lördag 7/3 klockan 09.30 – 16.30 och Söndag 8/3 klockan 09.30 – 16.00. (Lunch klockan 12-13 båda dagarna, dock ingår inte lunch i kurspriset)

Plats: AyurVeda Livsbalans AB, Stenhagsgatan 4D, 65344 Karlstad.

Kursavgift: 1950 kr. OBS! Anmälningsavgift 300 kr swishas till 123 213 20 25 och när det är registrerat så har du en plats på kursen. Vi sänder dig sedan faktura på resterande kursbelopp.

Anmälan till: info@ayurvedalivsbalans.se eller sms 070-2363396. SISTA ANMÄLNINGSDAG 24 FEBRUARI. Det finns ett begränsat antal platser.

Vi bjuder på Ayurvediska teér, frukt och provsmakning av örttillskott.

Ayurveda är allmängiltig kunskap som alla behöver i vårt moderna samhälle. Varje människa har ansvar för sin egen hälsa. Kunskapen som du får från Ayurveda är nyckeln till att förstå vad du behöver och vad du ska undvika.
Lär dig Ayurveda och våga vara så speciell som du egentligen är av naturen. Ayurveda är en livsfilosofi som gäller hela kroppen, både fysiskt, mentalt och själsligt.
Grundkursen vänder sig till dig som törs leva på ett sätt som är optimalt för dig och som förstår att dina behov är unika just för dig. Det som är rätt för någon annan är kanske fel för dig. Låter du någon annan ansvara för din friskhet och hälsa, så tänk efter, hur kan någon annan känna dig bättre än du gör själv?
Även du som gått egenvårdskurser hos AyurVeda Livsbalans AB tidigare är självklart välkommen på denna kurs! Det är aldrig fel att repetera…

Kursens innehåll:

  • Introduktion: Vad betyder Vata, Pitta, Kapha?
  • Du får lära dig om olikheterna i Vata, Pitta, Kapha, mentalt hur det påverkar reaktionsmönster, humör, känslor, rädsla och beslut. Och fysiskt hur det påverkar kroppsstruktur, matsmältning m.m.
  • Hur sjukdomar uppstår och även hur våra relationer kan göra oss friska eller sjuka.
  • Vi pratar om naturliga olikheter, både mentalt och fysiskt. Det kommer att handla om mentala ovanor (inlärda misstag), som går att bryta.
  • Du kommer att få en bättre uppfattning om vem du är. Du kommer att tänka efter vem du var född till att vara och om du blivit den du var ämnad att bli.

Då och då medan tiden och livet rullar på så kommer de flesta in i perioder när det ”vanliga” livet känns banalt, för att det inte verkar leda någonstans. Det kan kännas som att betrakta samhället och sin egen roll på avstånd. 

Vi själva, Pia Jonna och Lennart som ska hålla den här kursen, har levt med och utifrån ayurveda i över tio år. Ayurveda har gett oss den basplattform som saknades förut. Kunskapen om, hur allt hänger ihop och påverkar oss. Inget är så betydelselöst att det inte kan påverka. Och Du är så betydelsefull så att det Du tänker och önskar och beslutar Dig för också kan bli verklighet.

Vi kan fortfarande känna oss förundrade över den enkelhet som den här 5000 åriga indiska hälsoläran grundas på. Vi har haft många kurser och föreläsningar under de här tio åren sedan vi startade AyurVeda Livsbalans AB. I år startar vi en ny grundkurs för egenvård som vi tror ska fungera ännu bättre. Den är till för dig som vill påverka din egen hälsa men också för att bättre förstå hur dina medmänniskor fungerar.

Ayurveda Grundkurs Egenvård innehåller de grunder som du behöver för att platsa på för de övriga kurser vi kommer att hålla under 2020.

OBS! Den här utbildningen är dock inte en förberedelse för att läsa vidare till dipl ayurvedisk hälsovägledare utan vänder sig till dig som vill lära ayurveda för egen del.  

Vi ser fram emot att få möta dig i denna kurs!

Kärlek och kram!

Pia Jonna Ludvigsson dipl. ayurvedisk hälsovägledare och terapeut på AyurVeda Livsbalans AB i Karlstad samt certifierad lärare för Egenvårdskurserna Steg 1-3.

Lennart Ludvigsson – Utbildad i ayurveda och dipl. behandlingsterapeut.

Det tidigare konceptet med egenvårdskurserna steg 1 – 3 som jag haft hos mig är bra, så det är inte för den skull jag avslutar dom. Dock är de utformade för att kunna fortsätta ytterligare steg upp till och med steg 10 för att bli diplomerad hälsovägledare. Nu är det långt ifrån alla som har som mål att bli diplomerad hälsovägledare. De allra flesta som kommer till mig på kurs har som syfte att kunna ta hand om sin egen hälsa med hjälp av Ayurveda. Det är för alla er som jag vill göra en egen variant av kurser. / Pia Jonna

 

AyurVeda Livsbalans AB © 2020

DELA
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail