Lördag 19 – 20 september 2020.

Klockan 09.00 – 16.00 båda dagarna. 

(Lunch klockan 12-13 båda dagarna, dock ingår inte lunch i kurspriset)

Det finns ett begränsat antal platser.

Vi bjuder på Ayurvediska teér, frukt och provsmakning av örttillskott. 

Anmälan till: info@ayurvedalivsbalans.se eller sms 070-2363396. SISTA ANMÄLNINGSDAG 7 SEPTEMBER.  

Kursavgift: 1950 kr. OBS! Anmälningsavgift 300 kr swishas till 123 213 20 25 och när det är registrerat så har du en plats på kursen. Vi sänder dig sedan faktura på resterande kursbelopp.

Plats: AyurVeda Livsbalans AB, Stenhagsgatan 4D, Våxnäs, 65344 Karlstad.

Ayurveda är allmängiltig kunskap som alla behöver i vårt moderna samhälle. Varje människa har ansvar för sin egen hälsa. Kunskapen som du får från Ayurveda är nyckeln till att förstå vad du behöver och vad du ska undvika.
Lär dig Ayurveda och våga vara så speciell som du egentligen är av naturen. Ayurveda är en livsfilosofi som gäller hela kroppen, både fysiskt, mentalt och själsligt.
Grundkursen vänder sig till dig som törs leva på ett sätt som är optimalt för dig och som förstår att dina behov är unika just för dig. Det som är rätt för någon annan är kanske fel för dig. Låter du någon annan ansvara för din friskhet och hälsa, så tänk efter, hur kan någon annan känna dig bättre än du gör själv?

Även du som gått egenvårdskurser hos AyurVeda Livsbalans AB tidigare är självklart välkommen på denna kurs! Det är aldrig fel att repetera…

Kursens innehåll:

  • Introduktion: Vad betyder Vata, Pitta, Kapha?
  • Du får lära dig om olikheterna i Vata, Pitta, Kapha, mentalt hur det påverkar reaktionsmönster, humör, känslor, rädsla och beslut. Och fysiskt hur det påverkar kroppsstruktur, matsmältning m.m.
  • Hur sjukdomar kan uppstå och även hur våra relationer kan göra oss friska eller sjuka.
  • Vi pratar om naturliga olikheter, både mentalt och fysiskt. Det kommer att handla om mentala ovanor (inlärda misstag), som går att bryta.
  • Du kommer att få en bättre uppfattning om vem du är. Du kommer att tänka efter vem du var född till att vara och om du blivit den du var ämnad att bli.

Då och då medan tiden och livet rullar på så kommer de flesta in i perioder när det ”vanliga” livet känns banalt, för att det inte verkar leda någonstans. Det kan kännas som att betrakta samhället och sin egen roll på avstånd. 

Vi själva, Pia Jonna och Lennart som ska hålla den här kursen, har levt med och utifrån ayurveda i över tio år. Ayurveda har gett oss den basplattform som saknades förut. Kunskapen om, hur allt hänger ihop och påverkar oss. Inget är så betydelselöst att det inte kan påverka. Och Du är så betydelsefull så att det Du tänker och önskar och beslutar Dig för också kan bli verklighet.

Vi kan fortfarande känna oss förundrade över den enkelhet som den här 5000 åriga indiska hälsoläran grundas på. Vi har haft många kurser och föreläsningar under de här tio åren sedan vi startade AyurVeda Livsbalans AB. I år startar vi en ny grundkurs för egenvård som vi tror ska fungera ännu bättre. Den är till för dig som vill påverka din egen hälsa men också för att bättre förstå hur dina medmänniskor fungerar.

Ayurveda Grundkurs Egenvård innehåller de grunder som du behöver för att platsa på för de övriga kurser vi kommer att hålla under 2020.

Vi ser fram emot att få möta dig i denna kurs!

Kärlek och kram!

Pia Jonna Ludvigsson dipl. ayurvedisk hälsovägledare och terapeut på AyurVeda Livsbalans AB i Karlstad samt certifierad lärare för Egenvårdskurserna Steg 1-3.

Lennart Ludvigsson – Utbildad (5 steg) i ayurveda och dipl. behandlingsterapeut.

AyurVeda Livsbalans AB © 2020

DELA
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail