Information till våra kunder angående nya datalagen som trädde i kraft 25 maj 2018.
”Dataskyddsförordningen (GDPR)
Dataskyddsförordningen, eller GDPR som den också kallas, innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter. Förordningen börjar gälla den 25 maj 2018 och ersätter då personuppgiftslagen (PuL).”

Den som köper produkter från AyurVeda Livsbalans webshop lämnar personuppgifter för att ett köp ska vara möjligt att genomföra. Vi sparar inga andra uppgifter än e-postadressen för att senare kunna skicka nyhetsbrev med produktförslag och information om ayurveda.
På varje nyhetsbrev finns möjlighet att avregistrera sig för den som inte längre vill få nyhetsbrev från AyurVeda Livsbalans AB.
Givetvis vill vi att du även fortsättningsvis vill vara kvar som kund hos oss.

De personuppgifter som kunden fyller i och lämnar vid en konsultation används enbart för att underlätta vid nästa besökstillfälle. De uppgifterna är säkert förvarade.

OBS! Du som gjort en konsultation/hälsovägledning med Pia Jonna Ludvigsson hos AyurVeda Livsbalans AB och inte vill att uppgifter finns kvar så kontaktar du Pia Jonna på tfn: 070-236 33 96 så kommer dina personuppgifter att tas bort omedelbart.

 

© AyurVeda Livsbalans AB 2018

DELA
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail