top of page

Vilka är vi och vad gör vi

Om oss: Om

Vi som jobbar på Ayurveda Livsbalans

Pia Jonna Ludvigsson

Dipl ayurvedisk hälsovägledare

Pia Jonna har arbetat med hälsovägledning och behandlingar sedan avslutad utbildning 2010 (10-steg utbildningen pågick under 3 år). Samt dipl. terapeut inom de ayurvediska behandlingarna, utbildad 2009-10. Började leva enligt ayurveda 2007.

Pia Jonna har även Basmedicin utbildning, Grundnivå, ca 100 timmar. Hon har även egen lång erfarenhet av reumatisk sjukdom, utmattningssyndrom/utbrändhet. Innan hon började med ayurveda har hon arbetat med sin egen personliga utveckling och egna trauman i individuell psykoterapi under åren 2000-2007.

 

Från och med 1 juni 2023 har Pia Jonna pausat verksamheten och erbjuder i nuläget inte behandlingar eller hälsovägledning. 

20220828_140721_edited.jpg

Lennart Ludvigsson

Dipl. terapeut inom de ayurvediska behandlingarna

Lennart är huvudansvarig för den löpande administrativa delen.  Även utbildad inom ayurveda.  

Avatar 108
Om oss: Medarbetare

Därför startade vi AyurVeda Livsbalans AB

Företaget startades sommaren 2010 med målsättning att sprida den indiska hälsovetenskapen ayurveda. Eftersom vi själva fått mycket hjälp av ayurveda i vår egen utveckling och hälsa ville vi också bidra till att fler människor får ett friskare och rikare liv och ökad möjlighet till livsglädje och mognad. Det är viktigt att hitta sin inre balans och den når vi genom att återknyta kontakten med det som är naturligt. Vi människor mår bäst om vi lär oss att leva med hänsyn till naturens förändringar i årstid, dygnstid och väderskiftningar.

Vad vi gör

AyurVeda Livsbalans AB erbjuder hälsovägledning – behandlingar – kurser – föreläsningar – butik – webshop allt med inriktning på ayurveda. Behandlingarna utförs alltid med ekologiska produkter. I butiken och webshopen säljs ayurvediska örtpreparat men även övrigt inom naturprodukter som t ex livsmedel, teér, kryddor, oljor, kroppsvård m.m.

Hur vi hittade ayurveda

Vi “snubblade” in i ayurveda för rätt länge sedan nu. Genom en bok av Deepak Chopra kom de första förändringarna. Vi var i 40-45 årsåldern och livet hade ändrat sig. Våra barn var vuxna och hade flyttat. Vi kände dragning mer och mer, till böcker med personlig utveckling, andlighet etc. Intresserade oss för att gå på konstutställningar, teater och opera, vilket vi inte har med oss från våra ursprungsfamiljer och de människor vi tidigare umgåtts med. Det var som att livet ändrades inifrån, ungefär som att göra om delar av livet och upptäcka oss själv och vilka vi egentligen innerst inne är. Med tiden och egen utveckling så började vi tycka om och värdera andra saker. Bra och nyttig mat och livsstil har funnits med sedan tidigare… Trots det har sjukdomar funnits med, och annat som inte är på den spikraka vägen och det sätter sina spår i vad som är viktigt med livet. Att orsak och verkan i det som händer oss i livet har stor betydelse, finns med mer och mer i våra liv. Och utvecklingen fortsätter…

Läs en artikel på VF om Pia Jonnas revansch, artikel från 2011.

bottom of page