Pia Jonna och Lennart
Pia Jonna och Lennart

Därför startade vi AyurVeda Livsbalans AB

Företaget startades sommaren 2010 med målsättning att sprida den indiska hälsovetenskapen ayurveda. Eftersom vi själva fått mycket hjälp av ayurveda i vår egen utveckling och hälsa ville vi också bidra till att fler människor får ett friskare och rikare liv och ökad möjlighet till livsglädje och mognad. Det är viktigt att hitta sin inre balans och den når vi genom att återknyta kontakten med det som är naturligt. Vi människor mår bäst om vi lär oss att leva med hänsyn till naturens förändringar i årstid, dygnstid och väderskiftningar.

Vad vi gör

AyurVeda Livsbalans AB erbjuder hälsovägledning – behandlingar – kurser – föreläsningar – butik – webshop allt med inriktning på ayurveda.

Behandlingarna utförs alltid med ekologiska produkter. I butiken och webshopen säljs ayurvediska örtpreparat men även övrigt inom naturprodukter som t ex livsmedel, teér, kryddor, oljor, kroppsvård m.m.

Hur vi hittade ayurveda

Vi “snubblade” in i ayurveda för rätt länge sedan nu. Genom en bok av Deepak Chopra kom de första förändringarna. Vi var i 40-45 årsåldern och livet hade ändrat sig. Våra barn var vuxna och hade flyttat. Vi kände dragning mer och mer, till böcker med personlig utveckling, andlighet etc. Intresserade oss för att gå på konstutställningar, teater och opera, vilket vi inte har med oss från våra ursprungsfamiljer och de människor vi tidigare umgåtts med. Det var som att livet ändrades inifrån, ungefär som att göra om delar av livet och upptäcka oss själv och vilka vi egentligen innerst inne är. Med tiden och egen utveckling så började vi tycka om och värdera andra saker. Bra och nyttig mat och livsstil har funnits med sedan tidigare… Trots det har sjukdomar funnits med, och annat som inte är på den spikraka vägen och det sätter sina spår i vad som är viktigt med livet. Att orsak och verkan i det som händer oss i livet har stor betydelse, finns med mer och mer i våra liv. Och utvecklingen fortsätter…

Pia Jonna Ludvigsson, dipl ayurvedisk hälsovägledare och har arbetat med hälsovägledning och behandlingar sedan avslutad utbildning 2010 (10-steg utbildningen pågick under 3 år). Samt dipl. terapeut inom de ayurvediska behandlingarna, utbildad 2009-10. Började leva enligt ayurveda 2007.  En artikel från 2011  Läs mer… 

Pia Jonna har även Basmedicin utbildning, Grundnivå, ca 100 timmar. Egen lång erfarenhet av reumatisk sjukdom, utmattningssyndrom/utbrändhet. Och har, innan hon började med ayurveda, arbetat med sin egen personliga utveckling och egna trauman i individuell psykoterapi under 2000-2007.

Lennart Ludvigsson, dipl. terapeut inom de ayurvediska behandlingarna, utbildad 2009-10. Samt nu halvvägs i utbildningen till dipl. hälsovägledare.

Lennart är huvudansvarig för den administrativa delen på företaget.

länk till @ayurvedalivsbalans på facebookFölj @ayurvedalivsbalans på Facebook
Vi delar med oss av hälsotips och vardagsinspiration hämtade från ayurveda.

Kontakta oss

AyurVeda Livsbalans Karlstad AB
Stenhagsgatan 4D, Våxnäs
653 44 KARLSTAD
Sverige

Telefon: 070-236 33 96
Org. nr: 556811-1669
Moms-nr: SE556811-1669
E-post: info@ayurvedalivsbalans.se

© AyurVeda Livsbalans AB 2021

DELA
Facebooktwitterpinterestmail